Avantaje Operationale

Administrarea autoturismelor

Începând de la achiziție până la casare, noi ne vom ocupa de gestionarea mașinilor. Astfel, relația cu dealerii, înmatricularea, reviziile și reparațiile, asigurările, taxele de drum, toate vor fi în grija noastra, atenția ta putând fi îndreptată în totalitate spre activitatea de business.

Simplificarea activității de gestionare a flotei

Tot ce trebuie să faci este să plătești la timp contravaloarea chiriei lunare și să ne anunti atunci când apare o problemă la una dintre mașini.

Riscul cu valoarea reziduală

Rent a Car pe termen lung este un avantaj pentru firme și pentru că acestea nu suportă riscul cu valoarea reziduală sau cu apariția unor noi modele mai performante. Acestea vor rămâne mereu asumate de proprietar.

Eliminam bataia de cap cu plata taxelor si a impozitelor. Fara timp pierdut pentru administrarea asigurarilor, impozitelor, reviziilor si intretinerii uzuale. Flexibilitatea inchirierii pe termen lung se pliaza cel mai bine pe dinamica unui business, in comparatie cu leasing-ul sau inchirierea pe termen scurt. Autoturisme relativ noi (sub 3 ani vechime) ce asigura un grad mare de exploatare datorita fiabilitatii si nevoii reduse de interventii.