Inchirierea unui microbuz pe termen lung, o solutie binevenita!

Cum poti, atat de simplu , sa inchiriezi un microbuz pe termen lung prin serviciul rentabus.ro?

Leasing-ul operational, o solutie utila si eficace pentru necesitatile tale de inchiriere pe termen lung

Compania ta este in continua miscare, dezvoltare si reinventare?, angajatii tai lucreaza in diferite locatii, si trebuie sa se deplaseze zilnic? Te gandesti sa nu mai cumperi de data aceasta, deja ai facut multe credite si chiar nu iti mai convine inca o datorie pe termen lung?. Ideea de a detine o alta proprietate nu este atat de tentanta si interesanta pentru firma ta?

Am tot auzit peste tot acest concept „Leasingul operational”.

Ce este de fapt? Ce noutati aduce acest  serviciu? Cui ii este adresat?

Este un serviciu care presupune practic inchirierea  pe baza unui contract intre doua societati,  pe termen lung a unei masini sau a unei intregi  flote de masini, practic transferarea dreptului de folosinta pe o perioada determinata de timp in schimbul unei sume de bani achitata de beneficiar. Este un serviciu de inchiriere microbuze pe termen lung.

In zilele noastre acesta oprtiune este una foarte obisnuita deoarece, vorbind de costuri pe termen lung, clientul se situeaza cu siguranta in avantaj.

 Clientul nu mai trebuie sa se preocupe de verificarea masinii periodic, de service-ul acesteia, de asigurarea masinii sau orice alte situatii legate de service-ul masinii. Doar trebuie sa achite o rata lunara, atat de simplu. Si astfel poti ajunge in posesia unui microbuz 8+1 pe termen lung, inchiriat.

Compania Novum rent a car, este atenta continuu la necesitatile clientilor, atat persoane fizice cat si juridice, atunci cand vine vorba despre transport persoane. Fiind o companie cu experienta de lunga durata  in transportul de persoane intern si international, oferind deopotriva si servicii de inchiriere masini mici sau mai mari, Novum alege versatilitatea, adaptarea la cerintele in continua schimbare ale clientilor firmei.  Ai multe motive pentru a închiria, dar un răspuns sigur pentru oricare dintre situațiile în care te găsești.

 • Nu ai timp sa realizezi revizia periodica pentru mașina ta, și nici nu mai faci față faptului ca întreținerea unui microbuz 8+1 nu este tocmai cea mai economica  varianta cateodata;
 • Ai  de efectuat multe drumuri zilnic trebuie sa te ocupi  de  angajatii firmei tale  care trebuie sa ajunga in siguranta dint-un loc in altul; numarul acestora este tot mai mare de la an la an,  delegatii frecvente, întâlniri grupuri de persoane, sau pur si simplu familia ta este mare,
 • Nu te mai încadrezi efectiv condițiilor de cumpărare a unui microbuz 8+1, si mai ales ai deja  suficiente credite deschise.
 • Ești în continua adaptare la variantele de închiriere pe termen lung aflate pe piața, și te interesează sa faci economie, de ce nu, dacă se poate.

Firma Novum rent a car vine cu o soluție eficienta pentru tine, indiferent în ce caz te afli.

Multiplele avantaje existente la inchirierea unui microbuz 8+1  pe termen mediu sau lung, te vor convinge sa ne contactezi.

 1. Nu te mai gândești la asigurare obligatorie sau orice tip de asigurare;
 2. Toate serviciile de întreținere sunt asigurate de către compania de închiriere,  de la schimbul unui far pana la schimbul de ulei, și orice eventuala situație mecanica ce s-ar putea ivi.
 3. Indiferent de numarul curselor efectuate, indiferent cat de mult vei circula cu acest microbuz 8+1 pe termen lung, prețul  lunar este fix, achitandu-se sub forma unei  rate comode. In final, dupa o  perioada mai lunga de 6 luni sau 1 an, pretul lunar este evident mult mai mic decât la inchirierea pe o perioada scurta de timp.
 4. Contractul este avantajos, acoperă orice taxe de drum, sau alte cheltuieli pe care le-ai putea avea, intr-un mod neasteptat. Prețul combustibilului este singurul lucru de care trebuie sa te mai  preocupi.

Oferta noastră este valabila pentru:

 • Închiriere microbuz 8+1, pe termen lung  atat in Timisoara cât și Arad.  Se oferă toate informațiile necesare la semnarea contractului, specialiștii nostrii în servicii” rent a bus” te vor pune in tema cu toate detaliile procesului de închiriere, acest serviciu de Leasing operațional, o idee geniala pentru orice bun antreprenor, mai mic sau mai mare.
 • Asistenta prompta pe toată perioada contractului, datoria noastră fiind sa fim acolo, oricând ai nevoie de noi. Clientul nostru e important și nu vom întârzia sa găsim soluția cea mai potrivita pentru tine, atunci cand ne soliciti.
 • Microbuzele de inchiriat sunt  de ultima generatie, foarte noi in circulatie, având vechime între 0 și 3 ani, verificările și reviziile tehnice fiind făcute la cele mai înalte standarde.
 • Serviciile noastre de inchirieri microbuze pe termen lung in Timisoara si Arad sunt deja cunoscute,  recomandarile noastre sunt cele mai evidente in lumea antreprenorilor din acest domeniu.

Dacă încă nu te-ai decis, sau poate nu te încadrezi în nici una dintre situațiile de mai sus, nu este o problema,  contactează-ne. Un agent Novumr ent a car din Timisoara așteaptă sa-ti răspundă cu promptitudine,  și vei primi toate informațiile care îți lipsesc legat de ce implica inchirierea unui microbuz pe termen lung.

Vremurile se schimba continuu , felul in care ne desfasuram afacerile la fel. Inchirierea unui microbuz 8+1 pe termen lung, este o varianta tot mai cautata in zilele noastre de catre antreprenorii de orice talie. Un bun manager observa intotdeauna ceea ce este in avantajul sectorului pe care il conduce. Fie ca doresti sa inchiriezi un microbuz pe termen lung in Timisoara fie in Arad, cu siguranta ca te-ai documentat inainte in legatura cu  firmele care asigura acest serviciu. Intotdeauna informatia inseamna putere si iti sugeram sa faci o certcetare si apoi o comparative pertinent, singur inainte de a alege.

        Nu intotdeauna pretul cel mai mic inseamna si calitatea cea mai buna dar merita sa iei in considerare mai multe variante inainte sa te decizi.

Intretinerea unei masini pe termen lung poate fi costisitoare si daca iti faci cateva calcule vei observa ca o varianta comoda si economica este aceea promovata de firma Novum rent a car.

Seriozitatea in domeniul serviciilor de”rent a bus” din Timisoara este garantata de catre intreaga echipa Novum, multitudinea de clienti multumiti sunt motivatia noastra de a continua.