Inchirieri microbuze pe termen lung

Serviciul de inchirieri microbuze pe termen lung

se adreseaza persoanelor fizice, persoanelor juridice, precum si persoanelor care desfasoara activitati independente (PFA). In oferta noastra gasiti microbuze noi, confortabile si sigure, disponibile la inchiriere pe termen lung.

Perioada minima de inchiriere este de 3 luni, iar perioada maxima de inchiriere este de 36 luni.

In costul fix lunar sunt incluse: asigurarea RCA, Casco, taxele de drum, mentenanta masinii si schimburile cauciucurilor.

Avantajul principal al serviciului de inchirieri pe termen lung este acela ca se poate opta pentru un cost lunar fix, fara a mai fi nevoiti sa achitati taxe suplimentare la fiecare schimbare a perioadei de inchiriere.

De asemenea, clientii beneficiaza de garantia reviziilor periodice, a schimburilor de ulei si alte servicii de intretinere pentru masina inchiriata. Serviciul nostru de inchirieri pe termen lung este disponibil in toate orasele mari din tara, oferind clientilor un mod convenabil si rentabil de a inchiria microbuze pe termen lung.

Este un serviciu ideal atat pentru persoanele fizice, care au nevoie de un transport fiabil si de încredere, cat si pentru persoanele juridice sau PFA, care au nevoie de o masina pe termen lung. De asemenea, oferim si posibilitatea de achizitie a masinii pe termen lung, la un pret avantajos. Acest serviciu de inchirieri pe termen lung ofera clientilor o solutie convenabila si fiabila pentru transport. Pe langa faptul ca poate fi folosit pentru transportul personal, acesta poate fi folosit si pentru transportul de persoane sau pentru alte servicii. Serviciul nostru de inchirieri pe termen lung este unul dintre cele mai complete servicii de inchirieri de pe piata, oferind clientilor un mod rentabil si fiabil de a inchiria microbuze pe termen lung.

inchirieri microbuze pe termen lung