Mercedes Clasa V

LED Intelligent Light System.

Iluminarea potrivită pentru aproape orice situație de rulare: farurile adaptive cu LED-uri sunt ajustate – în funcție de situația de rulare – automat pe verticală și pe orizontală și au o luminozitate variabilă. Astfel îți poți îmbunătăți vizibilitatea. În pachetul de echipări sunt incluse, printre altele, asistentul pentru faza lungă și lumina activă în viraje. 

Hayonul EASY-PACK.

Hayonul EASY-PACK se deschide și se închide electric printr-o apăsare de buton, asigurând astfel o încărcare și o descărcare confortabilă a spațiului de încărcare. Se acționează foarte practic, prin tasta de pe cheia autovehiculului sau prin intermediul mânerului de deblocare de pe hayon.

Roți din aliaj ușor de 48,3 cm (19 inch), în design cu 10 spițe.

Roțile din aliaj ușor de 48,3 cm (19 inch), vopsite în negru și cu finisare lucioasă, în design cu 10 spițe, conferă autovehiculului un design inedit și subliniază caracterul său sport.

Volan multifuncțional cu calculator date de parcurs.

Volanul multifuncțional sport cu 3 spițe cu calculator pentru datele de parcurs și 12 taste de comandă convinge prin senzația plăcută la atingere și ergonomia superioară. Prin intermediul tastelor de comandă de pe volanul multifuncțional poți accesa și controla informații și meniuri pe panoul de instrumente, cu distragerea cât mai redusă a atenției în traficul rutier.

Mercedes-Benz User Experience MBUX.

Cu MBUX (Mercedes-Benz User Experience) obții în echiparea standard un sistem Multimedia care îți îndeplinește practic toate dorințele. Sistemul construit modular poate fi operat intuitiv și poate fi extins și individualizat pentru până la 8 persoane: de la operarea vocală inteligentă și integrarea smartphone și până la sistemul de navigație Mercedes-Benz.

Iluminat ambiental.

Iluminatul ambiental din cockpit și partea din spate întâmpină șoferul și pasagerii cu o lumină indirectă plăcută. În funcție de atmosfera de iluminare dorită, cele 3 nuanțe de culori, „neutru“, „solar“ și „polar“, creează o atmosferă elegantă și plăcută în interior. În plus, există 5 trepte pentru reglarea luminozității.