Opel Vivaro

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis iquip ex ea Duis autLorem ipsu m adipis iquip ex ea aut

Infotainment

Găsește cea mai rapidă rută către destinația ta cu ajutorul ecranului tactil de 7“1 și Multimedia Navi. Accesează toate fișierele audio și conținutul de pe smartphone cu Android Auto™1, sau Apple CarPlay™1,

Opel Connect

Rămâi conectat în timpul deplasării cu ajutorul tehnologiei inteligente și sistemelor de securitate

Spații de depozitare

Echipat cu cutii de depozitare deschise în planșa de bord, spații pentru sticle de 1,5 l în portiere torpedo cu funcție de răcire, modelul Vivaro are un spațiu multifuncțional. 

Izolat fonic

Diferitele materiale integrate în cabină oferă izolare fonică suplimentară, astfel încât să poți ține zgomotul la distanță și să te bucuri de o experiență de conducere relaxantă. 

Asistență șofer

Sistemul de avertizare privind banda de circulație recunoaște când autovehiculul schimbă benzile și îl alertează sonor și vizual pe șofer. Sistemul avansat de reglare a farurilor comută automat farurile între faza lungă și faza scurtă pentru a evita orbirea altor șoferi. Limitatorul adaptiv de viteză utilizează asistentul pentru recunoaşterea indicatoarelor de limitare a vitezei pentru a analiza schimbările limitatorului de viteză. Cu o singură apăsare a butonului de memorie, îi vei permite tempomatului să regleze corespunzător viteza.