Rent a Bus pe termen lung

Ori de cate ori te gandesti la inchirieri de masini pe temen lung – leasing-ul operational este alegerea perfecta pentru oricare dintre  companiile mici si mijlocii in care activezi.

Poate te-ai intrebat si tu: de ce sa platesti o rata lunara mare la un leasing de tip financiar? cand poti alege o masina prin serviciul similar leasing-ul-ui operational, si anume poti alege servicii de inchirieri microbuze  pe termen lung.

Esti un manager foarte inventiv, organizat si informat intotdeauna, avantajele aduse companiei tale sunt avantajele tale, deoarece a doua ta familie este importanta in aceeasi masura ca si prima. Organizarea bugetului, realizarea de economii majore pe termen mediu si lung este un aspect legat de care doresti sa fi cat mai informat daca se poate. Si se poate intotdeauna, doar trebuie sa te indrepti in directia potrivita. Odata ce ai facut-o, iti vei economisi timp si resurse financiare in mod cert si garantat, mai mult vei  putea oricand sa faci un favor vreunui prieten, directionandu-l  si recomandandu-i in cunostinta de cauza,  o agentie serioasa de inchirieri masini si microbuze pe termen lung. O agentie verificata este o agentie in care poti avea incredere.

 1. Ai nevoie de un extra de flota masini doar in anumite perioade ale anului?

Externalizarea unor operatiuni care nu intra in obiectul de activitate al unei companii reprezinta o solutie ideala pentru cresterea evidenta a profitului acesteia. Te ocupi doar de ceea ce este important, lasa mijloacele de deplasare in seama echipei Novum, care iti ofera cele mai mici preturi la masini de inchiriat pe termen lung.

 • Platile pe care le faci pentru serviciile de inchiriere sunt total deductibile pentru compania ta.
 • Tva-ul este inclus, la fel taxele de drum si orice taxe existente, te vei preocupa doar de pretul combustibilului si al lichidului de parbriz, pentru masina ta inchiriata
 • Microbuzele tale inchiriate se vor inlocui promt si imediat in caz de eventuale reparatii  necesare sau servicii de mentenanta
 • Sistemul de inchiriere pe termen lung pentru microbuzele de care tu ai nevoie se face fara plata avans, un alt avantaj de care vei avea nevoie negresit
 • Acest sistem de inchiriere nu afecteaza gradul de indatorare al companiei tale, care are un sistem de contabilizare eficient al tuturor cheltuielilor
 • Nu vei avea clause de reziliere anticipate, pe termen lung
 • Preturi foarte bune la serviciul de inchiriere microbuze pe termen lung.
 • Reducerea timpului de imobilizare al autovehiculelor, avand posibilitatea de a renunta oricand la unul dintre microbuze sau autocare, contractul renegocindu-se echivoc.

Ti se ofera o perioada mult mai flexibila de inchiriere fata de leasing-ul operational propriu zis, agentia de inchirieri auto, Novum, poate sa negocieze contracte de colaborare incepand cu o durata de numai 3 luni. Astfel poti sa verifici pe cont propriu daca aceasta varianta ti se potriveste cu adevarat. Durata de inchiriere redusa se poate prelungi pana la 48 de luni, atunci cand stii exact ca vei avea nevoie pentru o perioada mai lunga de serviciul rent a bus.

Imagineaza-ti ca ai nevoie de prieteni de incredere, de colaboratori care sa fie transparenti, tu sa poti alege intotdeauna in cunostinta de cauza. Respectul fata de un prieten se castiga, Echipa Novum Rent a Car, se mandreste cu multi colaboratori cunoscuti in Timisoara si in toata  Romania, antreprenori care au nevoie continuu si nu doar o singura data, sa apleleze la servicii de inchiriere masini.

Clientii agentiei Novum recomanda serviciile acesteia, oricand vine vorba de cele mai bune preturi la inchirieri masini in Timisoara.

Un partener potrivit pentru afacerea ta de viitor este intotdeauna un partener pregatit care poate sa-ti puna la dispozitie o gama variata de masini de inchiriat in Timisoara, ducand idea de rent a bus  si rent a car la niveluri superioare de profesionalism, confort si siguranta.

Iti prezentam flota de masini de inchiriat din Timisoara pe care le avem la ora actuala:

 • Autoturisme 4 locuri Mercedes S – Classe
 • Autoturisme monovolum 5/ 6 locuri, Volswagen Sharan, echipate complet
 • Microbuze Mercedes Sprinter 8 locuri, generatie noua 2020- 2023
 • Microbuze Mercedes Sprinter de 17 si 20 de locuri
 • Autocare Mercedes si Setra, VDL, carosate turistic, de 33 – 54 locuri

Suntem disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana pentru a-ti oferi orice tip de informatie suplimentara ai avea nevoie. Agentii Novum Rent a Car te vor informa intotdeauna cu profesionalism si promptitudine, ori de cate ori vei alege sa contactezi aceasta agentie si ai nevoie de o  de masina de  inchiriat in Timisoara sau mai multe. Dispunem de o gama variata de masini de inchiriat, microbuze si autocare de inchiriat pe termen lung, servicii similare leasing-ului operational, cunoscut in Timisoara tot mai mult. Parteneriatul pe care ti-l oferim iti va aduce multe avantaje pe termen lung, si vei putea sa afirmi cu certitudine ca ai facut o alegere buna.

O idee geniala, este o idee verificata in timp,  dar mai intai de toate o idee trebuie sa fie imaginata ca fiind functionala si necesara, asa cum marele fizician Albert Einstein spunea” imaginatia este mai importanta decat realitatea”.  Nu uita sa-ti imaginezi orice, nimic nu este imposibil, poti transpune in realiatate orice idee de progres si succes, alaturi de agentia Novum Rent a Car, partenerul tau.